life in pink & red

Az élet néha kellemesen rózsaszín, néha meg bosszantóan vörös. Mosolyogni azért mindig tudni kell! :-)

Kedvenc blogok

Erkó blogja
Szerelmem, aki mindig megmondja a frankót. Ne vitatkozz vele!

Orsó blogja
Egy igazi nő írásai a világról - női szemmel

Lecsó blogja
A másik megmondó

Tanárúr blogja
Kirándulásokról, jó borokról, és az aranyos, okos diákokról...

Putyilov blogja
Férfiblog... :-)

Colos blogja
Agyalások és elmélkedések

Gaccsi blogja
Koktélok, póker, és minden más

Adakozzon a csornai kórháznak...

2008.10.07. 15:58 | Cindy | 3 komment

Most olvastam a kisalföld online-on egy érdekes cikket, amely egyben felhívás is a Rábaközben élő lakosság számára:

"Csorna - Most küldik ki a Rábaközben élőknek azt a csekket, mellyel a csornai Margit Kórházat tudják támogatni. A polgármester szerint erkölcsi szempontból fontos az adakozás. Az intézmény adóssága tartósan 320 millió forint."

Mivaan? Erkölcsi szempontból? Mi ez, valami lelki terror? Így akarják rávenni az embereket, hogy a maradék pénzüket egy romokban heverő intézménynek adják, amiből egyébként semmi hasznuk nem származik? Mert nem származik, itt már régóta nincs gyógyítás. Receptírás van, meg beutaló Győrbe, meg elfekvő. Legyen lelkiismeret-furdalásom, ha megszűnik ez a kórház, mert nem adakoztam? Én fizessem ki azt a tartozást, amit a tékozló vezetés felhalmozott? Hát ehhez a kéréshez igazán nagy szemtelenség kellett, de biztos vagyok benne, hogy sok ostoba rábaközi polgár fog adakozni, mert azt hiszik, ezzel megoldják ezt a katasztrofális helyzetet. Na persze. Pár százezer forint nem old meg semmit, max. néhány ember újabbra cserélheti az autóját.

Köszönöm, de nekem elég fizetni a tb-t, a hálapénzeket, meg a magánrendeléseket (mert muszáj, ha normális ellátást akarok).

Adakozzon a csornai kórháznak az, aki még hisz a mesékben.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://keepsmiling.blog.hu/api/trackback/id/tr77701293

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: anchortext 2019.03.23. 16:33:30

Amit tudnod kell: New Orleans Saints - NFL HUNGARY

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mőni 2008.10.15. 15:54:46

Azért gondoljátok ezt végig egy kicsit!
Van igazság abban amit írsz,de a mi kórházunkban volt tavaly az év szülészete.Van olyan osztály is ami igenis működik és nem is rossz az ellátás. Vagy ha valaha rászánjátok magatokat a gyerekvállalásra két fájás közt Győr felé akartok tartani vagy az orvos közelében lenni.
Azt meg elhehtitek hogy ez nem friss dolog.Az elmúlt 16év mocskából akarják kimenteni ezt az intézményt a többivel együtt.De segítség nélkül nekik sem megy és lássuk be a kormány nem a jobboldali városokat támogatja.
Sosem tudhatod,hogy ha csak 200Ft is adsz azzal mennyit tudsz segíteni.Azt gondolom azok akik naívan ebben bíznak nem az új autójukat akarják ebből finanszírozni.Lásd. a kórház az én anyukám körzete...el tudod róla ezt képzelni?
süti beállítások módosítása