life in pink & red

Az élet néha kellemesen rózsaszín, néha meg bosszantóan vörös. Mosolyogni azért mindig tudni kell! :-)

Kedvenc blogok

Erkó blogja
Szerelmem, aki mindig megmondja a frankót. Ne vitatkozz vele!

Orsó blogja
Egy igazi nő írásai a világról - női szemmel

Lecsó blogja
A másik megmondó

Tanárúr blogja
Kirándulásokról, jó borokról, és az aranyos, okos diákokról...

Putyilov blogja
Férfiblog... :-)

Colos blogja
Agyalások és elmélkedések

Gaccsi blogja
Koktélok, póker, és minden más

Park Fesztivál

2008.04.03. 14:49 | Andreia | 26 komment

Reggel Erkó hívta fel a figyelmem a hónap végén megrendezésre kerülő csornai eseményre. Mondja, hogy az iwiw-en kapta meg a körlevelet, amiben már tudatják a kedves Műkő-programszervezők a fellépők listáját. Gyorsan fel is ugrottam a közösségi portálra, hogy saját szememmel is meggyőződjek a hírről - na nem mintha nem hittem volna neki. Döbb. Hát itten télleg lesz valami! Idézem:

"Április 30.Szerda – Május 3.

PARK FESZTIVÁL
Fellépők:
Anonym Project Copy Con Dj Áfonya Dj Cyborg Templar Dj Infragandhi Dj Palotai Eve Six Gravefruit Sound Honeyball Kowalsky meg a Vega Magashegyi underground Mexakito Ocho-Macho Band Péterfy Bori & The Love Band Pilu Tape Underground"

Szinte biztos, hogy bérletet váltunk a helyi fesztiválra, és mind az öt napon ott leszünk. Annyira lelkes lettem, hogy még szórólapokat terjeszteni is hajlandó volnék, vagy telefonon zaklatni embereket, hogy "szeretettel várjuk őket". Kezdődik a tavasz, virágzásnak indul talán a város is. No persze, az Ismerős Arcok koncert sem volt gyenge, de arról már Orsó, Lecsó és Lackó is megemlékeztek. Bízom benne, hogy sokan eljönnek majd, és fellendül a helyi szórakozási kultúra. Jó dolog, hogy vannak még itt olyanok, akik nem adták fel, és tesznek azért, hogy LEGYEN ITT VÉGRE VALAMI . Mert lehet, látjátok? :-) Kívánom, hogy sikeres legyen a rendezvény, és továbbra is ilyen lelkesek maradjanak a szervezők!
Gyertek el!
Helyszín: Csorna city, Művelődési Központ (=MŰKŐ), és Premontrei Park

A bejegyzés trackback címe:

https://keepsmiling.blog.hu/api/trackback/id/tr9409672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BL 2008.04.03. 18:38:12

Azért tehettél volna vesszőt a zenekarok nevei közé. Tudod te hogy miket alkottam? pl. Six Gravefruit meg ilyenek. De tényleg jónak néz ki. Bár engem attól a két betűtől hogy D. J. a hideg ráz. Kivéve ha a Deribó Józska bácsiról van szó.
BL

Andreia 2008.04.04. 08:34:12

Jogos, tehettem volna vesszőket ahelyett, hogy csak idézem a Műkő hírlevelet. Itt javítom a hibát:
Anonym Project, Copy Con, Dj Áfonya, Dj Cyborg Templar, Dj Infragandhi, Dj Palotai, Eve Six, Gravefruit Sound, Honeyball, Kowalsky meg a Vega, Magashegyi underground, Mexakito Ocho-Macho Band, Péterfy Bori & The Love Band, Pilu, Tape Underground.
A DJ-ktől meg nem kell megijedni, pl. Palotai Zsolti bácsi egész jól nyomja! :-))

htlecso 2008.04.04. 09:18:37

Bennem több kérdés is felmerül. Az egyik, hogy lesz e erre igény, úgy hogy a rendezvények nem ingyér lesznek.

A másik, hogy tényleg jól szól egy DJ akárki a műkő aulájába ?

Andreia 2008.04.04. 10:04:43

Egyelőre nem tudni pontosan, hol lesz a rendezvény, de biztos, hogy valahol a park és a Műkő között. Tényleg nem lenne túl szerencsés az aulában koncertezni/zenélni, de majd meglátjuk. Én el tudom képzelni, hogy a park színpadán is lesznek fellépők, és szabadtérti drum&bass party-ról is hallottam már. :-)
És ha nem ingyen lesz, akkor nem jössz el? Miért? Csornán csak ingyen lehet bulizni? Nem értem. Egy ilyen fesztiválért simán kifizetnék mondjuk ötezer forintot. Meg a városért, és egy új hagyományért. Ha Győrben lenne egy program hasonlóan neves fellépőkkel, tuti, hogy rengetegen elmennének rá. Ne legyünk már ennyire "csornaiak"...

BL 2008.04.04. 14:49:32

Köszönöm! Én úgy tudom hogy este 10-ig kint lesznek a koncertek utána pedig bent az aulában a többi. Egyébként én is félek hogy kudarcba vagy érdektelenségbe fullad. Egyrészt mert rétegzenékről beszélünk, másrészt Csornán csak az ingyenes dolgokon van tömeg. Bár az lehet akármi.

Hajas69 2008.04.05. 13:27:55

Király!! Végre kezdődik valami a "városba" ha még annak lehet nevezni.Gratulálok a szervezőknek csak így tovább.A sok negatív fa**kalappal meg nem is kell foglalkozni.Ezek miatt a tahók miatt tartunk itt ahol.Én személy szerint szivesen fogom kicsengetni a beugrót mert a fellépők névsora garancia arra,hogy a pénzemért jól szórakozzak.
Ha valaki meg sokallja a belépőt menjen és érezze jól magát valamelyik fröccsöskocsmába,mert más kikapcsolódási lehetőség sajnos nem maradt a városban.
Kedves Szervezők csak kitartást tudok kívánni és sok sikert!

Judith 2008.04.05. 20:13:21

hát őő igen.. a dj-k... :/ de lesz itt más is ^^ egész jó kis Péterfy Bori & The Love Band meg az Eve Six mondjuk. Érdemes lesz elmenni és végre van valami..végre valami történik itt.. a Verébig... Ingyen vagy nem ingyen.. az meg teljesen mindegy..akit érdekel az úgy is elmegy, ha fizetős..

Orso · http://orso-online.blogspot.com 2008.04.07. 21:01:00

Izé, ezek kik ezek? (DJ ÁFonya? TEJÓISTEN :) )

Copy Con nevét ismerem, mert tetszett a Ladánybenés számban. Meg hát az Eve Six, akik amatőr lévén szerintem jók, már buliztunk velük többször is (Steamy-vel).

De hogy ötezer Ft-ot? :)

Jó nem akarok megbántani senkit, hiszen én papolok mindig arról, hogy ízlések és pofonok, meg minden stílusban van jó, mittomén. Csak az "ismert nevek" nekem kevésbé azok. De azért el lehet rá menni. :)

htlecso 2008.04.07. 21:07:08

" És ha nem ingyen lesz, akkor nem jössz el? Miért? Csornán csak ingyen lehet bulizni? Nem értem. Egy ilyen fesztiválért simán kifizetnék mondjuk ötezer forintot "

-----------------------------------------------------------
Most ezt pont úgy írtad mintha én nem fizetnék belépőkért pénzt és azt várnám el hogy ingyen lehessen bulizni. ha az elmúlt 2 hónapba összedobnám mennyit költöttem csak koncert belépőkre..

Na neem, szóval a kérdésem ki lett forgatva, a lényege az lett volna, hogy szerinted Csornán úgy általában lesz e fizetőképes kereset erre a bulira.

Andreia 2008.04.08. 09:37:16

Lecsó! Ne haragudj, tényleg kiforgattam a szavaidat, te nem tartozol azok közé, akik érdektelenek a városi rendezvényekkel szemben. Nem is az a baj, hogy nincs fizetőképes kereslet, hanem hogy elszoktak a fiatalok a városból, mert itt soha nincs semmi, csak a kocsmák... Remélem, ezúttal sokan eljönnek.
Orsó! Azért a fent említett nevek országos szinten mind híresek, bár Áfonyáról még én sem hallottam. Vicces neve van, de kíváncsi vagyok, milyen zenét csinál. :-) Dj Infragandhi egyébként (majdnem) helyi srác, Farádon lakott, és Nagy Gyuresznek hívják. Talán nem kedveled a stílust, amit képvisel, de elég negy név a "szakmában", szerintem büszkék lehetünk rá! Az ötezer forintot meg csak úgy írtam. Nem tudom, lesz-e belépő, és hogy mennyibe kerül majd, ha igen.
Hajas69! A sok negatív f*szkalapot meg kell győzni, hogy jöjjenek el, és ha ők is jól érzik magukat, talán lesz folytatás! :-)

Flat · http://flat.freeblog.hu 2008.04.08. 10:39:33

Megakartam magyarázni, hogy mennyi híres előadó lesznek ezek. Aztán meg legyintettem, hogy áhh. Így valahogy.

Hajas69 2008.04.10. 19:53:04

Kedves Andreia! Tényleg elég siralmas képet fest kicsi városunk a "kocsma térképet" nézve.Ezekből legalább el vagyunk látva mondhatnánk ,ha már munkahelyet nem tud nyújtani kedves Csornánk. De ez meg már hülye politika.Jó lenne ha városunk vezetői(pártbéli hovátartozástó függetlenül) felébrednének, mert az idő elszállt ők lemaradtak a "kanyar" előtt.Pont mint az elkerülőnk, ami szintén elúszni látszik!
Jaj most jut eszembe,nem tudjátok hova lett a Széchenyi iskola melletti játszótér?A múltkor már feltűnt,hogy mindent elpakoltak onnan.Most már tényleg olyan mint egy helikopter leszálló.
Na de vissza a fesztiválhoz,nagy hírveréssel és korrekt színes műsorokkal megspékelve biztos sok embert ide lehetne csábítani.
Csak nem kéne annyira csornainak! :-)

Molnár Nándor · http://www.parkfesztival.webtar.hu 2008.04.11. 09:25:31

www.parkfesztival.webtar.hu

Sziasztok!

Fentebb látható a rendezvény honlapja. Hamarosan több doolog is lesz rajt, folyamatosan bővítjük. A DJ-k nkem sem a kedvenceim. De a szervezők megnyugtattak, hogy ezek egytől egyik "mások". Nem tuc-tuc, vagy Disco zenét játszanak, hanem pl raggie, ... meg különböző bulizós dallamokat.
Aztán meg a többi zenekar is mind érdekes zenáét játszik. Nekem például nagyon tetszik az Ocho Macho zenéje... ;-)
Gyertek minél többen, hogy máskor is lehessen még ilyen, vagy hasonló rendezvény Csornán. A honlapot pedig tessék nézegetni, ;-)

Sziasztok!

Flat · http://flat.freeblog.hu 2008.04.11. 10:51:32

Nna, végre részletes koncertterv. Viszont ahogy több és több emberrel beszélgetek erről a fesztiválról, egyre kevésbé vagyok optimista. A két bérlet viszont már tuti, ha jól sejtem, ezen blog írójával mi biztosan ott leszünk. :)

Andreia 2008.04.11. 11:22:35

Köszönjük a linket!
Én azért még reménykedem, hogy nem lesz teljes csőd...

maszk 2008.04.18. 14:58:50

Sziasztok,én busszal egy órára lakom Csornátol,a minap láttam egy plakáton ezt a rendezvényt,és a copycon miatt biztos elmegyek,legalább nem kell várnom a volt fesztiválig a legközelebbi copyig.Nem ismerek minden előadót,viszont egy fesztiválnak pont az a lényege hogy vegyes legyen a felhozatal,dj-k és gitárzenekarok egyaránt szinesítsék.
Remélem lesznek elegen,mert errefelé tényleg nincs igény a normális programokra,mindenki megelékszik azzal ami a segge alatt van,nincs igény se a rendes zenére,se a rendes bulikra..
Arra lennék kiváncsi,hogy itt van-e ottalvási lehetöség,vagy mászkáljak be ahogy tudok?

Molnár Nándor · http://www.parkfesztival.webtar.hu 2008.04.18. 15:55:37

Sziasztok!

Kedves "maszk"! Jó hírem van. Ezekben a percekben szerkesztem a fezstivál honlapján - www.parkfesztival.webtar.hu - a "Szálláslehetőség" menüpontot, Ahol összegyűjtve hamarosan böngészheted a város szállástadó helyeit. Elöljáróban:
Csukás suli kollégiuma, Nimród Apartman, és még lezs egypár, amit még meg kell érdeklődjek.
Szóval hamarosan fent lesz a honlapon.
Egyébként elindult a Csornai honlap fórumában a PArk Fezstivál topic... ;-)

Sziasztok!
Nándi

Ocho Macho · http://www.myspace.com/ochomacho 2008.04.20. 23:35:34

Sziasztok!
04. 30. 20:00 Csorna ,fellép: Ocho Macho
Előzetes:
www.myspace.com/ochomacho

Molnár Nándor · http://www.parkfesztival.webtar.hu 2008.04.21. 08:27:27

Már a honlapra is felkerült a MySpace oldalatok is! ;-)

Molnár Nándor · http://www.parkfesztival.hu 2008.04.21. 18:02:51

Sziasztok!

Elkészült az egyszerűsített domain címünk. Mostantól már itt is elérhető a fesztivál:

WWW.PARKFESZTIVAL.HU ;-)

Andreia 2008.04.23. 16:13:49

Köszi az infókat Nándi! Remélem, minden úgy sikerül, ahogy terveztétek. Mi ott leszünk, az tuti. Ha van valami, nyugodtan írhatsz ide is - úgy látszik, sokan olvanak. :-)

csáki 2008.04.29. 19:00:27

sziasztok,ugye helyszínen is lehet jegyet venni?

Molnár Nándor · http://www.parkfesztival.hu 2008.05.01. 13:41:44

Sziasztok!

Természetesen a helyszínen is tudsz jegyet venni. A MűKő Büfében. ;-)

Sziasztok!
Nándi

om · http://www.myspace.com/ochomacho 2008.05.11. 11:14:50

KLIPFORGATÁS!!! KLIPFORGATÁS!!! KLIPFORGATÁS!!!

Statisztákat keresünk! Helyszín: Gersekarát Időpont: május 22-23 /időjárástól függően/
Hozzatok bikinit, igyatok koktélt, érezzétek jól magatokat!
Jelentkezni: info@ochomacho.hu
AKI HALLJA ADJA ÁT!!!

Andreia 2008.05.13. 16:55:45

Terjesztem az infót. :) Egyébként köszi a fergeteges bulit, vittétek a prímet a Park Fesztiválon! Asszem írok is majd egy posztot erről. :)
süti beállítások módosítása